Velkommen til GUNS N' ROSES . DK - et fritidsprojekt udarbejdet i min sparsomme, well, fritid.

Siden er udviklet med henblik på at være et samlingspunkt for fans rundt omkring i landet og er blevet ganske relevant her hvor bandets første studiealbum i 15 år, er lige om hjørnet - dette taget med alle de forbehold, der naturligt nok må følge et sådan statement, når det nu er vores allesammens Axl, der trækker i trådene til udgivelsen.

Der vil engang imellem finde ændringer på siden, hvem ved, måske et helt nyt design vil se dagens lys på et tidspunkt. Først og fremmest er formålet dog blot at være en sandkasse for mig, hvor jeg kan eksperimentere med mine to store lidenskaber, hjemmesideudvikling og den fabelagtige verden, som Guns N' Roses' musik udgør.

Et samlingspunkt ville ikke være det store værd, hvis det ikke var muligt for brugerne at kommunikere med folkene bag samt med hinanden. Til det formål finder I forummet, hvor der spyttes meninger ud på kryds og tværs. Forummet er designet anerledes, da det er ejet selvstændigt. Har I forslag til det, bør der således rettes henvendelse til administratoren bag - Kristian Jensen.
Jeg har ikke oplevet et bedre forum, orienteret direkte til Guns N' Roses fans i Danmark og det er ganske enkelt fremragende, med muligheden for et samarbejde på denne front.

Forslag, ris, ros og generel mund-spanking omkring denne side kan der gives udtryk for i formularen der findes under kontakt. Jeg kan ikke love at alle forslag vil blive taget i brug, men de vil med garanti blive overvejet.

Tilbage er kun at ønske god fornøjelse med siden, forummet og den fremtidige musik, Axl og følge måtte kaste i nakken på os.

Best wishes and up yours
- Teknokraten

 
 
 
 
 
© Teknokraten.dk